Cursus 6 of 7 weken Zentangle Online- v.a. Sept 2023

De cursus van September is vol. Er zijn nog wel een aantal losse online lessen te boeken:- zie onder.
In Februari start een nieuwe Zentangle cursus, zowel voor beginners als voor gevorderden. Link naar inschrijfformulier FEBRUARI
De online Zentangle cursus is geschikt om te beginnen, maar ook erg leuk als je al even bezig bent maar gewoon niet goed weet wat leuk is bij elkaar of als je geinspireerd wil worden! Je kunt ook een aantal losse lessen afnemen.

De cursus bestaat uit 6 of 7 lessen (op dinsdagavond).  Je leert in een korte tijd de fijne kneepjes van Zentangle, met veel tips rond schaduwen en techniek. Je maakt kennis met deze prachtige manier om ontspanning & creativiteit te combineren. Je hoeft de deur er niet voor uit, toch is er ook veel contact met de andere cursisten door een gezamenlijke WhatsApp groep ( voor mensen die de hele cursus afnemen).

•Je leert werken op allerlei kleuren  en vormen  Zentangle papier.  
•Je leert veel tangles.  Elke keer bedenk ik een leuk design en krijg je veel tips.
•Je leert  tangles die eenvoudig opgebouwd zijn en later ook wat moeilijkere tangles.
Ik neem je stap voor stap mee.

les van de vorige keer

De prijs van de gehele workshop is inclusief het papier bij de lessen. Extra papier voor thuis is bij te bestellen indien gewenst. Inhoud van de pakketten. Prijs exclusief verzendkosten:

Extra papier: extra papier voor thuis.  
Basis Pennen ( aan te raden): Zwarte zentangle PN pen, zentangle potlood, doezelaar in zakje
Luxe set Pennen : 1 zwarte pen +2 Gekleurde Sakura pennen + Zentangle potlood, 2 doezelaars, gouden gelpen, witte gelpen, wit Zentangle potlood in bewaarzakje. ( * als je voor deze optie kiest zit het basis Pennen pakket er bij in)

De lessen worden opgenomen uit service en gedeeld na de les.
Je kunt dan nog minimaal 2 weken na de les deze terugkijken. Of als je een keer niet kunt- de les via de video volgen.

Kijk voor het opgeven naar mijn annuleringsvoorwaarden.

We gaan werken met verschillende soorten papier en materialen. Kies voor het bijpassende materiaalpakket. De lessen zijn ook los te volgen. Minimaal 5 deelnemers, maximaal 16 deelnemers.
Deze lessen staan los van de Cursus en kun je er bij boeken als je dat leuk vindt.
Materiaal is aan te raden, maar niet verplicht. Zentangle kan ook in een schriftje met een zelfgekozen pen en potlood en doezelaar. Inhoud pakketten: ♥ Uitgebreid basispakket-zwarte PN pen + 2 gekleurde Zentangle pennen potlood, wit potlood, gouden gelpen, witte gelpen. 2 doezelaar in zakje ♫ Papier voor losse lessen- wordt berekend op het aantal lessen en wat er nodig is, richtlijn €3,50 per les. Verzendkosten kostprijs /maximaal 6,95 per bestelling/ per afleveradres.
Nodig voor het toesturen van adresgegevens
Bij voorkeur mobiele nummer. Nodig voor het toesturen van een betaalverzoek/of voor contact
Hier kun je aangeven of je met meer personen komt. Ik stuur 1 betaalverzoek per opgave x het aantal personen dat zich opgeeft.
Voorwaarden: Je gaat akkoord met de annuleringsvoorwaarden en een betaalverplichting op het gehele bedrag. Je schrijft je in voor een, meerdere, of alle online lessen. Voorafgaand aan de workshop dient het gehele bedrag te worden voldaan in een betaling. Je bent zelf verantwoordelijk voor een goede internet verbinding. Inhalen van een les kan helaas niet. De lessen worden uit service opgenomen en blijven minimaal 2 weken beschikbaar.