Cursus 6 of 7 weken Zentangle Online- januari 2023

Vanaf Januari start de online Zentangle cursus, geschikt voor beginners en gevorderden!

De cursus bestaat uit 6-7 lessen (op dinsdagavond).  Je leert in deze workshop de fijne kneepjes van Zentangle. Het begin is laagdrempelig en daarna bouwen de lessen op, zodat je in kort tijd  al veel weet van deze prachtige manier om ontspanning en creativiteit te combineren. Je hoeft de deur er niet voor uit.

Je leert werken op allerlei kleuren  en vormen  Zentangle papier.   Je leert veel tangles.  Elke keer bedenk ik een leuk design en krijg je veel tips. Je leert  tangles die eenvoudig opgebouwd zijn en later ook wat moeilijkere tangles. 

In elke les leer je nieuwe patronen, laat ik je vele opties zien en neem ik je stap voor stap mee.
Les 0: De basis les. Je leert de termen en maakt kennis met de materialen.
Les 1: Nieuwe tangles 4-5
Les 2: op Bruin met bruin/ zwart en wit
Les 3: Zendala met krans langs de rand
Les 4: Vlechtwerk, vlecht tangles
Les 5: Werken op een inktvlek
Les 6: Randjes en diamantjes

De prijs is exclusief een materiaalpakket. Dit is bij te bestellen indien gewenst. Inhoud van de pakketten. Prijs inclusief verzendkosten:
Basis set materiaal, Zwarte-, blauwe- & bruine Zentangle Sakura pen, Zentangle potlood, 2 doezelaars, gouden gelpen, witte gelpen, wit Zentangle potlood en bewaarzakje.
Alleen papier: Alle papier bij de workshops, zentangle potlood en doezelaar + extra papier voor thuis.  
Verrassingspakket: extra materialen om je tekeningen verder mee te versieren. Niet per se nodig tijdens de les, wel leuk!
Geen materiaal: om het laagdrempelig te houden is dit ook mogelijk. Je gebruikt je eigen materialen. Wel is het handig om een doezelaar aan te schaffen.

Wanneer iemand een les niet kan meemaken, zal ik deze opnemen en delen.

We gaan werken met verschillende soorten papier en materialen. Kies voor het bijpassende materiaalpakket. De lessen zijn ook los te volgen. Minimaal 5 deelnemers, maximaal 15 deelnemers.
Ben je nieuw - volg dan eerst de basisles- je maakt kennis met alle termen van Zentangle. We gaan werken met verschillende materialen en kleuren. Kies voor het bijpassende materiaalpakket. De lessen zijn ook los te volgen. Minimaal 5 deelnemers, maximaal 15 deelnemers.
Materiaal is aan te raden, maar niet verplicht. Zentangle kan ook in een schriftje met een zelfgekozen pen en potlood en doezelaar. Inhoud pakketten: ♥ Uitgebreid basispakket-PN pen zwart, Blauwe micron en Bruine Micron, potlood, wit potlood, gouden gelpen, witte gelpen. 2 doezelaar in zakje ( evt. andere kleur pennen voor doorstromers) ♣ Alle papier bij de workshops + extra voor thuis ♠ Verrassingspakket: Extra materialen, heb vertrouwen het wordt leuk. ♫ Papier voor losse lessen- wordt berekend op het aantal lessen en wat er nodig is, richtlijn €3,00 per les. Verzendkosten kosteprijs /maximaal 5,95 per bestelling/ per afleveradres.
Nodig voor het toesturen van adresgegevens
Bij voorkeur mobiele nummer. Nodig voor het toesturen van een betaalverzoek/of voor contact
Hier kun je aangeven of je met meer personen komt. Ik stuur 1 betaalverzoek per opgave x het aantal personen dat zich opgeeft.
Voorwaarden: je schrijft je in voor een, meerder of alle online lessen. Voorafgaand aan de workshop dient het gehele bedrag te worden voldaan in een betaling. Je bent zelf verantwoordelijk voor een goede internet verbinding. Inhalen van een les kan helaas niet. De lessen worden wel opgenomen en blijven een maand beschikbaar.