6 of 7 weken cursus Zentangle Online-v.a September

Vanaf september start de online Zentangle cursus, geschikt voor beginners en gevorderden!

De cursus bestaat uit 6-7 lessen (op dinsdagavond).  Je leert in deze workshop de fijne kneepjes van Zentangle. Het begin is laagdrempelig en daarna bouwen de lessen op, zodat je in kort tijd  al veel weet van deze prachtige manier om ontspanning en creativiteit te combineren.

Je leert werken op allerlei kleuren  en vormen  Zentangle papier.   Je leert veel tangles.  Elke keer bedenk ik een leuk design en krijg je veel tips. Je leert  tangles die eenvoudig opgebouwd zijn en later ook wat moeilijkere tangles. 

In elke les leer je nieuwe patronen, laat ik je vele opties zien en neem ik je stap voor stap mee.
Les 0: De basis les. Je leert de termen en maakt kennis met de materialen.
Les 1: Nieuwe tangles 4-5
Les 2: Grijs met blauw
Les 3: In de knoop- vlechten
Les 4: Herfst design
Les 5: Randjes en diamantjes
Les 6: Werken met een vlek/ maptangling

De prijs is exclusief een materiaalpakket. Dit is bij te bestellen indien gewenst. Inhoud van de pakketten. Prijs inclusief verzendkosten:
Totaalpakket, alle papier wat nodig is bij de workshops ( + extra papier om thuis verder te gaan) , Zwarte-, blauwe- & bruine Zentangle Sakura pen, Zentangle potlood, 2 doezelaars, gouden gelpen, witte gelpen, wit Zentangle potlood, en bewaarzakje.
Alleen papier: Alle papier bij de workshops + extra voor thuis 
Geen materiaal: om het laagdrempelig te houden is dit ook mogelijk. Je gebruikt je eigen materialen.

Wil je liever met je team, of een groep kennissen een enkele les volgen… kijk dan op deze pagina: https://www.carlajooren.nl/zoom-online-zentangle/

We gaan werken met verschillende materialen en kleuren. Kies voor het bijpassende materiaalpakket. De lessen zijn ook los te volgen. Minimaal 4 deelnemers, maximaal 12 deelnemers.
Ben je nieuw - volg dan eerst de basisles- je maakt kennis met alle termen van Zentangle. We gaan werken met verschillende materialen en kleuren. Kies voor het bijpassende materiaalpakket. De lessen zijn ook los te volgen. Minimaal 4 deelnemers, maximaal 12 deelnemers.
Materiaal is aan te raden, maar niet verplicht. Zentangle kan ook in een schriftje met een zelfgekozen pen en potlood en doezelaar. Voor de ultieme ervaring kun je kiezen uit: ♥ Totaalpakket, alle papier nodig bij de workshops + extra voor thuis, Zwarte, blauwe en bruine Zentangle pen, potlood, 2 doezelaars, gouden gelpen, witte gelpen, 2 aquarel potloden. ♣ Alleen papier: Alle papier bij de workshops + extra voor thuis + zentangle potlood en doezelaar. Verzendkosten maximaal 5,95 per bestelling/ per afleveradres.
Nodig voor het toesturen van adresgegevens
Bij voorkeur mobiele nummer. Nodig voor het toesturen van een betaalverzoek/of voor contact
Hier kun je aangeven of je met meer personen komt. Ik stuur 1 betaalverzoek per opgave x het aantal personen dat zich opgeeft.
Voorwaarden: je schrijft je in voor de online lessen. Voorafgaand aan de workshop dient het gehele bedrag te worden voldaan. Je bent zelf verantwoordelijk voor een goede internet verbinding. Inhalen van een les kan helaas niet.