Cursus 6 of 7 weken Zentangle Online- v.a. oktober 2024

In oktober start een nieuwe Zentangle cursus. Deze online Zentangle cursus is geschikt om te beginnen, maar ook erg leuk als je al even bezig bent maar gewoon niet goed weet wat te combineren of als je geinspireerd wil worden! Je kunt ook een aantal losse lessen afnemen.

De cursus bestaat uit 6 of 7 lessen (op dinsdagavond).  Je leert in een korte tijd de fijne kneepjes van Zentangle, met veel tips rond schaduwen en techniek. Je maakt kennis met deze prachtige manier om ontspanning & creativiteit te combineren. Je hoeft de deur er niet voor uit, toch is er ook veel contact met de andere cursisten door een gezamenlijke WhatsApp groep ( voor mensen die de hele cursus afnemen).

•Je leert werken op allerlei kleuren  en vormen  Zentangle papier.  
•Je leert veel tangles.  Elke keer bedenk ik een leuk design en krijg je veel tips.
•Je leert  tangles die eenvoudig opgebouwd zijn en later ook wat moeilijkere tangles.
Ik neem je stap voor stap mee.

De prijs van de gehele workshop is inclusief het papier bij de lessen. Extra papier voor thuis is bij te bestellen indien gewenst.  Prijs exclusief verzendkosten. Ik reken hiervoor kostprijs. (maximaal 6,95)

In September ga ik betaalverzoeken sturen. De materialen worden na betaling gestuurd en ongeveer een week voor de aanvang van de workshop ontvang je de links naar de workshop.

De lessen worden opgenomen uit service en gedeeld na de les. Als je een keer niet kunt heb je dus de video om alsnog de les te volgen. Je kunt tot 30 dagen na de les deze terugkijken.

Kijk voor het opgeven naar mijn annuleringsvoorwaarden.

We gaan werken met verschillende soorten papier en materialen. Kies voor het bijpassende materiaalpakket. Minimaal ♥ basis pennenset is aan te raden. De lessen zijn ook los te volgen. Minimaal 8 deelnemers, maximaal 20 deelnemers.
Lessen van de zoom cursus zijn ook los te boeken. Wanneer je de hele cursus boekt krijg je korting. De lessen zijn inclusief papier- exclusief verzendkosten.
Deze lessen staan los van de Cursus en kun je er bij boeken als je dat leuk vindt. gaat door bij 3 of meer aanmeldingen. Inclusief papier exclusief vezendkosten
Pennen zijn aan te raden, maar niet verplicht. Zentangle kan ook met een zelfgekozen pen en potlood en doezelaar. Inhoud ♥♥ 2 gekleurde Zentangle pennen, gouden gelpen, witte gelpen, 2 doezelaars. ♦ Pastel potloden, aquarel potloden, inkt en andere materialen. Verzendkosten max 6,95 per bestelling/ per afleveradres.
Als je meer dan 1 setje wilt, dan graag aangeven in het tekstvakje- de eindberekening wordt dan handmatig aangepast.
0,00 €
Verzendkosten worden berekend
Nodig voor het toesturen van adresgegevens
Bij voorkeur mobiele nummer. Nodig voor het toesturen van een betaalverzoek/of voor contact
Straat, huisnummer, postcode, plaats
Voorwaarden: Je gaat akkoord met de annuleringsvoorwaarden en een betaalverplichting op het gehele bedrag. Je schrijft je in voor een, meerdere, of alle online lessen. Voorafgaand aan de workshop dient het gehele bedrag te worden voldaan in een betaling. Je bent zelf verantwoordelijk voor een goede internet verbinding. Inhalen van een les kan helaas niet. De lessen worden uit service opgenomen en blijven minimaal 2 weken beschikbaar.