Cursus 6 of 7 weken Zentangle Online- v.a. Sept 2023

In September start een nieuwe Zentangle cursus, zowel voor beginners als voor gevorderden. Je kunt je nu al inschrijven- dan ben je zeker van een plekje. Het betaalverzoek stuur ik begin Augustus. De online Zentangle cursus is geschikt om te beginnen, maar ook erg leuk als je al even bezig bent maar gewoon niet goed weet wat leuk is bij elkaar of als je geinspireerd wil worden! Je kunt ook een aantal losse lessen afnemen.

De cursus bestaat uit 6 of 7 lessen (op dinsdagavond).  Je leert in een korte tijd de fijne kneepjes van Zentangle, met veel tips rond schaduwen en techniek. Je maakt kennis met deze prachtige manier om ontspanning & creativiteit te combineren. Je hoeft de deur er niet voor uit, toch is er ook veel contact met de andere cursisten door een gezamenlijke WhatsApp groep.

•Je leert werken op allerlei kleuren  en vormen  Zentangle papier.  
•Je leert veel tangles.  Elke keer bedenk ik een leuk design en krijg je veel tips.
•Je leert  tangles die eenvoudig opgebouwd zijn en later ook wat moeilijkere tangles.
Ik neem je stap voor stap mee.

les van de vorige keer

De prijs is exclusief een materiaalpakket. Dit is bij te bestellen indien gewenst. Inhoud van de pakketten. Prijs exclusief verzendkosten:
Basis set matereriaal 2 Gekleurde Zentangle Sakura pennen + 1 zwarte pen, Zentangle potlood, 2 doezelaars, gouden gelpen, witte gelpen, wit Zentangle potlood en bewaarzakje.
Alleen papier: Alle papier bij de workshops, zentangle potlood en doezelaar + extra papier voor thuis.  
Verrassingspakket: extra materialen om je tekeningen verder mee te versieren. Niet per se nodig tijdens de les, wel leuk!
Geen materiaal: om het laagdrempelig te houden is dit ook mogelijk. Je gebruikt je eigen materialen. Wel is het handig om een paar doezelaars aan te schaffen.

De lessen worden opgenomen uit service en gedeeld na de les.
Je kunt dan nog tot 3 weken na de les deze terugkijken. Of als je een keer niet kunt- de les via de video volgen.

We gaan werken met verschillende soorten papier en materialen. Kies voor het bijpassende materiaalpakket. De lessen zijn ook los te volgen. Minimaal 5 deelnemers, maximaal 15 deelnemers.
Ben je nieuw - volg dan eerst de basisles- je maakt kennis met alle termen van Zentangle. We gaan werken met verschillende materialen en kleuren. Kies voor het bijpassende materiaalpakket. De lessen zijn ook los te volgen. Minimaal 5 deelnemers, maximaal 15 deelnemers.
Deze lessen staan los van de Cursus en kun je er bij boeken als je dat leuk vindt.. Let op Woensdagen.. Les gaat door bij minimaal 4 deelnemers.
Materiaal is aan te raden, maar niet verplicht. Zentangle kan ook in een schriftje met een zelfgekozen pen en potlood en doezelaar. Inhoud pakketten: ♥ Uitgebreid basispakket-PN pen zwart, Blauwe en bruine Micron, potlood, wit potlood, gouden gelpen, witte gelpen. 2 doezelaar in zakje ( evt. andere kleur pennen voor doorstromers) ♣ Alle papier bij de workshops + extra voor thuis ♠ Verrassingspakket: Extra materialen, heb vertrouwen het wordt leuk. ♫ Papier voor losse lessen- wordt berekend op het aantal lessen en wat er nodig is, richtlijn €3,00 per les. Verzendkosten kostprijs /maximaal 6,95 per bestelling/ per afleveradres.
Nodig voor het toesturen van adresgegevens
Bij voorkeur mobiele nummer. Nodig voor het toesturen van een betaalverzoek/of voor contact
Hier kun je aangeven of je met meer personen komt. Ik stuur 1 betaalverzoek per opgave x het aantal personen dat zich opgeeft.
Voorwaarden: je schrijft je in voor een, meerder of alle online lessen. Voorafgaand aan de workshop dient het gehele bedrag te worden voldaan in een betaling. Je bent zelf verantwoordelijk voor een goede internet verbinding. Inhalen van een les kan helaas niet. De lessen worden uit service opgenomen en blijven 2 weken beschikbaar.