Iets over mij

Carla Jooren, CZT31

Ik ben Carla en ik zal iets vertellen over mezelf:
In 2014 heb ik voor het eerst een workshop Zentangle gedaan, ik was gelijk verkocht! In 2016 ben ik samen met een vriendin nog een keer op een cursus gegaan, ditmaal niet alleen een middagje, maar 8 weken lang elke dinsdagavond. Daar wakkerde de liefde nog meer aan en sindsdien teken ik zo goed als dagelijks.

Ik vind Zentangle zoveel toevoegen aan mijn leven dat ik besloten heb om er een deel van mijn beroep van te maken. In juni 2018 heb ik de opleiding als Zentangle docent afgerond in Providence, Rhode Island (USA) en mag ik mezelf CZT noemen. Dat staat voor Certified Zentangle Teacher. Een mooi avontuur waar ik niet alleen veel geleerd heb, maar ook terecht ben gekomen in een warme, creatieve wereldwijde familie.

Het lesgeven brengt me veel energie. In het dorp ben ik al redelijk bekend door mijn Zentangle.  Ik heb ervaring met grote- en kleine groepen. ( van 3 tot 50 personen).

Ook doe ik 1-op 1 sessies met bijvoorbeeld ouderen die niet meer zo makkelijk de deur uit kunnen. Dan kan ik langskomen en doe ik ter plaatse een workshop. ( kies hiervoor de optie Workshop op maat).

Wat ik vooral erg leuk vind is het enthousiasme wat er bij mensen loskomt. De verbazing en verwondering. En ook de verschillen. Iedereen hoort hetzelfde en interpreteert het op zijn/haar eigen manier. Dat is heel mooi!

Je hoeft niet (goed) te kunnen tekenen. Wanneer je een lijn kunt tekenen, een stip, een rondje en een gebogen lijn; dan kun je al Zentanglen. Deze manier van tekenen neemt je mee in stilte, naar hoogtes waarvan je niet wist dat je het in je had. Je kunt geen fouten maken bij Zentangle; dat geeft veel vertrouwen. En de manier waarop je tekent geeft veel kalmte en rust. Zoals ze in Amerika zeggen…

‘Anything is possible, one stroke at a time’™
( Alles is mogelijk, één streepje per keer) ..

Kom je ook  naar een van mijn workshops ( Agenda)

En neem gerust iemand mee ; -)

 

Visitekaartje voorkant
Visitekaartje achterkant