Iets over mij en contact

Carla Jooren, CZT31

Ik ben Carla en ik zal iets vertellen over mezelf: In 2014 heb ik voor het eerst een workshop Zentangle gedaan, ik was gelijk verkocht! Daarna heb ik een langere cusus gedaan, 8 weken lang elke dinsdagavond. Daar wakkerde de liefde nog meer aan en sindsdien teken ik zo goed als dagelijks.

Juni 2018 heb ik de opleiding als Zentangle docent afgerond in Providence, Rhode Island (USA) en mag ik mezelf CZT noemen. Dat staat voor Certified Zentangle Teacher. Een mooi avontuur waar ik niet alleen veel geleerd heb, maar ook terecht ben gekomen in een warme, creatieve wereldwijde familie.

Het lesgeven brengt me veel energie.  Ik heb ervaring met grote- en kleine groepen. ( van 3 tot 50 personen). En ook geef ik online les, zodat ik door het hele land heen les kan geven. 

Wat ik vooral erg leuk vind is het enthousiasme wat er bij mensen loskomt. De verbazing en verwondering. En ook de verschillen. Iedereen hoort hetzelfde en interpreteert het op zijn/haar eigen manier. Dat is heel mooi!

Je hoeft niet (goed) te kunnen tekenen. Wanneer je een lijn kunt tekenen, een stip, een rondje en een gebogen lijn; dan kun je al Zentanglen. Deze manier van tekenen neemt je mee in stilte, naar hoogtes waarvan je niet wist dat je het in je had. Je kunt geen fouten maken bij Zentangle; dat geeft veel vertrouwen. En de manier waarop je tekent geeft veel kalmte en rust. Zoals ze in Amerika zeggen…

‘Anything is possible, one stroke at a time’™
( Alles is mogelijk, stapje voor stapje…) 

Kom je ook  naar een van mijn workshops ( Agenda)

En neem gerust iemand mee ; -)

Heb je een vraag- dan kun je die hier stellen- of bel me. Zie visitekaartje 

Aanvrager moet ouder zijn dan 18 jaar.
Geef je telefoonnummer door, dan kunnen we makkelijk afstemmen.