Annuleringsvoorwaarden

Annulering van workshops of opdrachten.

Bij opgeven voor een workshop/cursus /opdracht ga je akkoord met een betaalverplichting voorafgaand aan de workshop en deze anuleringsvoorwaarden.

Je krijgt bij de inschrijving een betaalverzoek via mail, whatapp of een rekening . Deze dient te worden voldaan binnen het gestelde termmijn.

In geval van onverhoopte annulering probeer ik er altijd eerst met je uit te komen door een nieuwe datum te kiezen tegen dezelfde waarde van de eerdere order of dat iemand in jouw plaats meedoet. Mocht dit niet lukken, dan volgen onderstaande voorwaarden.

A. Voorwaarden annulering Online Cursus per persoon :

Je schrijft je in voor één, meerdere, of alle online lessen. Je krijgt bij de inschrijving een betaalverzoek via mail, whats-app of ( indien gewenst) een rekening . Deze dient te worden voldaan binnen het gestelde termijn. Bij Annulering…

 1. Na opgave heb je 10 dagen bedenktijd- als je in die 10 dagen afzegt zijn er geen kosten. Deze 10 dagen gelden alleen als er meer dan een 1,5 maand tussen de opgave en datum workshop zit. Als het korter is, gelden de onderstaande voorwaarden.
 2. Bij annulering tot 1,5 maand voorafgaand aan de workshop 30% van de prijs van de afgenomen workshops (maximaal € 50). Daarbij opgeteld de volledige kosten van de bestelde materialen, deze zullen moeten worden afgenomen tegen de afgesproken prijs- deze worden/zijn dan ook opgestuurd/ of kunnen worden opgehaald.
 3. Bij annulering tot 3 weken voorafgaand aan de workshop 50% van de prijs van de afgenomen workshops (maximaal €75). Daarbij opgeteld de volledige kosten van de bestelde materialen, deze zullen moeten worden afgenomen tegen de afgesproken prijs- deze worden/zijn dan ook opgestuurd/ of kunnen worden opgehaald.
 4. Bij annulering tot 1 week voorafgaand aan de workshop 75% van de prijs van de afgenomen workshops (maximaal € 100). Daarbij opgeteld de volledige kosten van de bestelde materialen, deze zullen moeten worden afgenomen tegen de afgesproken prijs- deze worden/zijn dan ook opgestuurd/ of kunnen worden opgehaald.
   
  B. Voorwaarden annulering Cursus Aalsmeer per persoon:

Je schrijft je in voor één, meerdere, of alle online lessen. Voorafgaand aan de workshop dient het gehele bedrag te worden voldaan in een betaling.

 1. Bij annulering tot 14 dagen voor de workshop geen kosten.
 2. Bij annulering tot 1 week voor de workshop 50% van het totaalbedrag.
 3. Bij annuleringen binnen 24 uur voorafgaand aan de workshop 100% van het totaalbedrag.

Je mag een vervanger sturen, deze regel je zelf- uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de workshop wil ik deze naam, mailadres en telefoonnummer per mail ontvangen. De verrekening van de workshop regel je zelf met de vervanger .  

C. Bij een opdracht voor 2 of meer personen op een locatie door klant geregeld geldt de volgende afspraak:

 1. Na opgave heb je 10 dagen bedenktijd- als je in die 10 dagen afzegt zijn er geen kosten. Deze 10 dagen gelden alleen als er meer dan een maand tussen de aanvraag en de afspraak zit. Als het korter is, gelden de onderstaande voorwaarden.
 2. Bij annulering tot 1 maand voor de workshop 30% van de prijs van de afgenomen workshops met een maximum van €100. Daarbij opgeteld de volledige kosten van de op maat bestelde materialen, deze zullen moeten worden afgenomen tegen de afgesproken prijs- deze worden/zijn dan ook opgestuurd/ of kunnen worden opgehaald.
 3. Bij annulering tot 1 week voor de workshop 50% van de prijs van de afgenomen workshops met een maximum van €200 . Daarbij opgeteld de volledige kosten van de op maat bestelde materialen, deze zullen moeten worden afgenomen tegen de afgesproken prijs- deze worden/zijn dan ook opgestuurd/ of kunnen worden opgehaald..
 4. Bij annulering korter dan 1 week van te voren 75% v van de prijs van de afgenomen workshops met een maximum van € 300. Daarbij opgeteld de volledige kosten van de op maat bestelde materialen, deze zullen moeten worden afgenomen tegen de afgesproken prijs- deze worden/zijn dan ook opgestuurd/ of kunnen worden opgehaald.

D. Wanneer ikzelf een afspraak moet annuleren gelden deze voorwaarden.

 1. Bij workshop bij mij thuis of bij jou op locatie: We proberen tot een nieuwe datum te komen. Het betaalde bedrag schuift mee naar de nieuwe datum. Wanneer dit niet lukt/uitkomt, wordt het gehele bedrag van de betreffende workshop teruggestort. Met uitzondering van evt. speciael bestelde materialen. Deze dienen afgenomen te worden als ze al zijn ingekocht.
 2. Bij een online cursus: spreek ik een nieuwe datum af- lukt dit niet dan kun je kiezen om alleen de videoopname van de nieuwe datum af te nemen- hiervoor krijg je een reductie op die workshopprijs van €5,00