Workshop mogelijkheden

Workshop of cursus zentangel met familie, vrienden, club, collega’s, feestje of individueel

Of je nu wilt tangelen met je familie, buren, je moeder of vader, vrienden, fietsclub, collega’s of op school. Alles is mogelijk. Tekenervaring is niet nodig. Van jong ( ongeveer 8 jaar) tot oud kan meedoen. Ik neem je stap voor stap mee en samen creëren we een prachtig kunstwerk. Gegarandeerd een succes. Maar pas op.. het is best wel verslavend ☺.

Ik verkoop ook materiaal. Hier kun je dat bestellen: Materiaal bestellen

Agenda- Workshop bij mij thuis ( Aalsmeer)
Geef je hier op voor een workshop bij mij thuis  diverse dagen- zie agenda. Je kunt alleen komen of met meer, maximaal 5 deelnemers.  

Cursus 6-7 weken via ZOOM, online.
Basis- en gevorderden cursus van 6 of 7 weken, online vanuit je eigen woonkamer- heel goed om alleen te doen. Je hoeft de deur niet uit en leert de fijne kneepjes van zentangle.

Workshop met je familie, vriendengroep of club
Groepen vanaf 3 tot 15 personen. Hiervoor hanteer ik staffelprijzen. Alles wat ik nodig heb is een tafeltje om mijn ezel op te zetten. ( of als jullie dat hebben een flapover met papier, of evt. een beamer. ) Jullie zitten allemaal aan een ( of meer) tafel(s) en kunnen mij zien. De workshop duurt ongeveer 2 uur. 

Prive les ( of samen) Een privé les op eigen locatie , omdat je vader of moeder, kind de deur niet uit kan ( of wil), maar nog wel blij worden van aandacht en creativiteit. Een privé les voor jezelf ( of samen)  kan natuurlijk ook.  Je krijgt veel aandacht en leert stap voor stap allerlei leuke nieuwe dingen. Je mag mijn materiaal gebruiken en me de oren van het hoofd vragen. Een privé workshop kan ook bij mij thuis. 

Grote groep van 25+ , bijv. personeelsfeest, bedrijfsuitje, scholen…
Geef je een personeelsfeest of wil je me een hele dag inhuren omdat je klanten over de vloer krijgt die in de tussentijd iets leuks willen doen. Wil je eens Zentanglen op school tijdens de creatieve middag. In de soos van het bejaardenhuis. Of op de naschoolse opvang… ONLINE kan ook! Vertel je wensen en we stemmen af welke mogelijkheden er zijn en ik maak een goede prijs voor je.