Workshop mogelijkheden

Tangelen met familie, vrienden, collega’s, feestje of individueel

Of je nu wilt tangelen met je familie, buren, vrienden, fietsclub, collega’s of op school. Alles is mogelijk. Tekenervaring is niet nodig. Van jong ( ongeveer 8 jaar) tot oud kan meedoen. Ik neem je stap voor stap mee en samen creëren we een prachtig kunstwerk. Gegarandeerd een succes. Maar pas op.. het is best wel verslavend ☺.

Ik verkoop ook materiaal. Hier kun je dat bestellen: Materiaal bestellen

Workshop bij mij thuis
Geef je hier op voor een workshop bij mij thuis op donderdagavond, vrijdagochtend of zaterdagmiddag. Je kunt alleen komen of met meer, ik kan maximaal 5 deelnemers hebben Geef je op via deze link: Agenda workshops.

Bij jou thuis, of op een door jou gekozen externe locatie.
Met een groep van 3-25 personen. Hiervoor hanteer ik staffelprijzen. Alles wat ik nodig heb is een tafeltje om mijn ezel op te zetten. ( of als jullie dat hebben een flapover met papier, of evt. een beamer. ) Jullie zitten allemaal aan een ( of meer) tafel(s) en kunnen mij zien. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Schrijf je in via deze link. Workshop bij jou thuis.

Via ZOOM, online.
Via Zoom geef ik een workshop aan mensen op afstand. Je hoeft de deur er niet voor uit. Je zit aan een tafel achter je computer en ik stuur een link en we kunnen beginnen.  Je hebt nodig een zwarte fineliner, potlood en doezelaar ( wattenstaafje kan ook) Je kunt ook materiaal bij mij bestellen; dat kan ik dan opsturen. (Hou dan wel rekening met wat verzendtijd ) De workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Met een groep van minimaal 3 tot maximaal 25 personen. Schrijf je in via deze link: Workshop via ZOOM.

Individueel ( of samen)
Een privé les op eigen locatie , omdat je vader of moeder, kind de deur niet uit kan ( of wil), maar nog wel blij worden van aandacht en creativiteit. Een privé les voor jezelf ( of samen)  kan natuurlijk ook.  Je krijgt veel aandacht en leert stap voor stap allerlei leuke nieuwe dingen. Je mag mijn materiaal gebruiken en me de oren van het hoofd vragen. Een privé workshop kan ook bij mij thuis. Schrijf je in via deze link: Privé workshop

Grote groep van 25+ , bijv. personeelsfeest, bedrijfsuitje, scholen…
Geef je een personeelsfeest of wil je me een hele dag inhuren omdat je klanten over de vloer krijgt die in de tussentijd iets leuks willen doen. Wil je eens Zentanglen op school tijdens de creatieve middag. In de soos van het bejaardenhuis. Of op de naschoolse opvang… ONLINE kan ook! Vertel je wensen en we stemmen af welke mogelijkheden er zijn en ik maak een goede prijs voor je.  Schrijf je in via deze link: Workshop op maat XL.

voorbeeld van een basis les zentangle