Workshop mogelijkheden

Tangelen met familie, vrienden, collega’s, feestje of individueel

Of je nu wilt tangelen met je familie, buren, vrienden, fietsclub, collega’s of op school. Alles is mogelijk. Tekenervaring is niet nodig. Van jong ( ongeveer 8 jaar) tot oud kan meedoen. Ik neem je stap voor stap mee en samen creëren we een prachtig kunstwerk. Gegarandeerd een succes. Maar pas op.. het is best wel verslavend ☺.

Ik verkoop ook materiaal. Hier kun je dat bestellen: Materiaal bestellen

Agenda- Workshop bij mij thuis ( Aalsmeer)
Geef je hier op voor een workshop bij mij thuis  diverse dagen- zie agenda. Je kunt alleen komen of met meer, maximaal 5 deelnemers.  Geef je op via deze link: Agenda workshops.

Thema workshop – kies een bepaald design en dat gaan we doen.
Workshops kunnen bij mij, of op een door jou gekozen locatie. Ook geschikt voor met kinderen. Groepen vanaf 3 tot 25 personen. Hiervoor hanteer ik staffelprijzen. Alles wat ik nodig heb is een tafeltje om mijn ezel op te zetten. ( of als jullie dat hebben een flapover met papier, of evt. een beamer. ) Jullie zitten allemaal aan een ( of meer) tafel(s) en kunnen mij zien. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Schrijf je in via deze link. Thema workshop.

Via ZOOM, online.
1. Basis- en gevorderden cursus van 6 weken– heel goed om alleen te doen. Je hoeft de deur niet uit en leert de fijne kneepjes van zentangle.
2. Workshop voor groepen – met je bedrijf of vriendenclub


Individueel ( of samen)
Een privé les op eigen locatie , omdat je vader of moeder, kind de deur niet uit kan ( of wil), maar nog wel blij worden van aandacht en creativiteit. Een privé les voor jezelf ( of samen)  kan natuurlijk ook.  Je krijgt veel aandacht en leert stap voor stap allerlei leuke nieuwe dingen. Je mag mijn materiaal gebruiken en me de oren van het hoofd vragen. Een privé workshop kan ook bij mij thuis. Schrijf je in via deze link: Privé workshop

Grote groep van 25+ , bijv. personeelsfeest, bedrijfsuitje, scholen…
Geef je een personeelsfeest of wil je me een hele dag inhuren omdat je klanten over de vloer krijgt die in de tussentijd iets leuks willen doen. Wil je eens Zentanglen op school tijdens de creatieve middag. In de soos van het bejaardenhuis. Of op de naschoolse opvang… ONLINE kan ook! Vertel je wensen en we stemmen af welke mogelijkheden er zijn en ik maak een goede prijs voor je.  Schrijf je in via deze link: Workshop op maat XL.