CZT-NL-Dag-

Ben je CZT in Nederland of Belgie en wil je je collega’s (weer) ontmoeten en met elkaar een gezellige Zentangle dag beleven bij Royal Talens in Apeldoorn? Schrijf je dan nu in!

Op: za 16 november 2024
Van: 10:00-16:00 uur
Bij: Koninklijke Talens Experience Centre Apeldoorn
Kosten: €45 ( vooruitbetaling- ik stuur een tikkie)

Op deze dag is er gelegenheid elkaar te ontmoeten. Drinken we koffie en thee. Hebben we een gezamenlijke lunch, is er gelegenheid om te shoppen in de uitgebreide winkel bij Royal Talens en worden er workshops verzorgd door???

Als het jou leuk lijkt om een workshop ( max 1,5 uur) voor je collega’s te verzorgen geef dat dan aan bij je opgave. ( bij meer dan 3 aanmeldingen zullen we loten). Je krijgt niet betaald voor het geven van de workshop, maar materialen ( in het redelijke) worden verzorgd.

Maar liefst 50 collega’s kunnen zich aanmelden- maar wacht niet te lang; want vol is vol.

Vul hieronder je gegevens in; je krijgt dan een betaalverzoekje; na betaling is je aanmelding officieel.

Bij voorkeur mobiele nummer. Nodig voor het toesturen van een betaalverzoek/of voor contact
Als je geen wensen hebt kun je deze vraag overslaan,
Zo hebben we een indicatie voor het reserveren van een tafel in een restaurant en kunnen we misschien een mooie prijs regelen.
Vul alleen de URL in, anders leeglaten
Naam, e-mail telefoon, woonplaats, website en of je les geeft (kan handig zijn)
Voorwaarden: je schrijft je in voor de CZT-dag. Hiermee heb je een betaalverplichting van 45 euro. Je krijgt hiervoor een tikkie gestuurd. Deze graag voldoen . Wanneer je dit doet onder een andere naam- laat dat dan even weten, voor de match. ( aan Carla)