Thema Workshop op aanvraag

Workshop op een door jou gekozen locatie. Met minimaal 3- maximaal 25 personen.  ( bij grotere groepen stemmen we even af naar de mogelijkheden en wensen) Alles wat ik nodig heb is een tafeltje om mijn ezeltje op te zetten en dat jullie aan een tafel zitten en mij kunnen zien. De workshop duurt 2 uur. Er komen reiskosten bij als de workshop buiten Aalsmeer, Uithoorn of Kudelstaart, de Kwakel is. Dat stemmen we af. Schrijf je in met het inschrijfformulier. De workshop kan ook bij mij thuis, dan maximaal 5 personen.

Aanvrager moet ouder zijn dan 18 jaar.
Geef je telefoonnummer door, dan kunnen we makkelijk afstemmen. Ook ( in overleg) voor het zenden van een betaalverzoek.
*reistoeslag 24 cent per km ( eerste 15 km inbegrepen)
Dit zijn de prijzen voor een 2 uur durende workshop. Vanaf 3 personen. Materiaal is te leen. Over extra wensen kunnen we afspraken maken. (prijzen zijn excl. reiskosten)
Kinderen tussen 8 en 13 doen voor €15 euro mee, altijd minimaal 1 volwassene bij een groep kinderen. Maximaal 8 kinderen per workshop. ***Alleen kinderen- neem dan eerst even contact op***. ♦ geschikt voor kinderen.
De workshop kan pas doorgaan nadat er een bevestiging is geweest over de datum en tijd.
Geef hier aan voor wie de workshop bedoeld is en wat je wensen zijn. Alles is bespreekbaar.
Materiaal bestaat uit: 1 Micron fineliner PN zwart, 1 Zentangle potlood, 1 doezelaar, 3 witte tiles van 10x10 cm in een katoenen zakje. (het is niet noodzakelijk voor de workshop, dan is materiaal te leen.. maar wel leuk voor na de workshop)