Materialen cursus Cultuurpunt

Beste ouders/verzorgers,

Via deze pagina kun je enkele materialen bestellen voor de kinderen die de cursus bij Cultuurpunt volgen. De kinderen zijn erg enthoiusiast en super creatief.

Zentangle tekenen is een fijne manier om je hoofd leeg te maken en wat tijd voor jezelf te hebben. Ondertussen maak je ook nog eens een heel fraai kunstwerkje.

De kinderen krijgen na de laatste les per mail de step-outs van alle tangles die we gedaan hebben. Dan kunnen ze thuis verder oefenen. ( tekeningen van les 4, met een coole waterdrup).

Ik stuur een betaalverzoek naar de besteller- na betaling, kun je de materialen halen, neem ik ze mee naar de les, of kunnen ze evt bezorgd worden.

Kies 1 van deze: ♠ Basis set: zentangle pen, zentangle potlood, 1 doezelaar in papieren zakje. ..of de.. ♥Uitgebreide set: Zentangle pen, zentangle potlood, wit krijt potlood, 1 witte gelpen, 2 doezelaars in bewaarzakje van stof.
Degene die de rekening betaald. Aanvrager moet ouder zijn dan 18 jaar.
altijd handig
voor het sturen van het betaalverzoekje
Voor wie is het materiaal?
Bij bezorgen kostprijs- maximaal €6,95
Wil je meer dan 1 setje materialen, of iets vragen - geef dat dan hier aan. **Of vul je adres in als de materialen bezorgd moeten worden.