Cursus online 6-7 lessen vanaf februari 2024

De cursus van 2023 was snel vol- Vanaf februari start een nieuwe cursus online Zentangle. Schrijf je alvast in. In december ga ik betaalverzoekjes sturen. De materialen worden in januari gestuurd en ongeveer een week voor de aanvang ontvang je de links naar de workshop.

De cursus bestaat uit 6 of 7 lessen (op dinsdagavond).  Je leert in een korte tijd de fijne kneepjes van Zentangle, met veel tips rond schaduwen en techniek. Je maakt kennis met deze prachtige manier om ontspanning & creativiteit te combineren. Je hoeft de deur er niet voor uit, toch is er ook veel contact met de andere cursisten door een gezamenlijke WhatsApp groep ( voor mensen die de hele cursus afnemen).

De prijs van de gehele workshop is inclusief het papier bij de lessen. Extra papier voor thuis is bij te bestellen indien gewenst. Inhoud van de pakketten. Prijs exclusief verzendkosten:

Extra papier: extra papier voor thuis.  
Basis Pennen ( aan te raden): Zwarte zentangle PN pen, zentangle potlood, doezelaar in zakje
Luxe set Pennen : 1 zwarte pen +2 Gekleurde Sakura pennen + Zentangle potlood, 2 doezelaars, gouden gelpen, witte gelpen, wit Zentangle potlood in bewaarzakje. ( * als je voor deze optie kiest zit het basis Pennen pakket er bij in)

De lessen worden opgenomen uit service en gedeeld na de les.
Je kunt dan nog minimaal 2 weken na de les deze terugkijken. Of als je een keer niet kunt- de les via de video volgen.

Basisles
strakke tangles
voorbeeld werken op een vlek
Striping
bloemige tangles- voorbeeld

Bij inschrijving ga je akkoord met de annuleringsvoorwaarden.

We gaan werken met verschillende soorten papier en materialen. Kies voor het bijpassende materiaalpakket. De lessen zijn ook los te volgen. Minimaal 5 deelnemers, maximaal 15 deelnemers.
Ben je nieuw – volg dan eerst de basisles- je maakt kennis met alle termen van Zentangle. We gaan werken met verschillende materialen en kleuren. Kies voor het bijpassende materiaalpakket. De lessen zijn ook los te volgen- bestel er dan ook materaal bij ♫. Door losse deelnemers kunnen er soms meer dan 15 personen in een les aanwezig zijn.
Deze lessen staan los van de Cursus en kun je er bij boeken als je dat leuk vindt. Minimaal 3 maximaal 15 deelnemers
Tiles voor de lessen zijn inbegrepen bij de prijs. Het ♥ Basis Pen-pakket is aan te raden- maar niet verplicht. Zentangle kan ook met een zelfgekozen pen, doezelaar en potloodje. Verzendkosten kostprijs /maximaal 6,95 per bestelling/ per afleveradres.
Nodig voor het toesturen van adresgegevens
Bij voorkeur mobiele nummer. Nodig voor het toesturen van een betaalverzoek/of voor contact
Hier kun je aangeven of je met meer personen komt. Ik stuur 1 betaalverzoek per opgave x het aantal personen dat zich opgeeft.
Voorwaarden: Je gaat akkoord met de annuleringsvoorwaarden en een betaalverplichting op het gehele bedrag. Je schrijft je in voor een, meerdere, of alle online lessen. Voorafgaand aan de workshop dient het gehele bedrag te worden voldaan in een betaling. Je bent zelf verantwoordelijk voor een goede internet verbinding. Inhalen van een les kan helaas niet. De lessen worden uit service opgenomen en blijven minimaal 2 weken beschikbaar.