Cursus online 6-7 lessen vanaf februari 2024

Vanaf februari start een nieuwe cursus online Zentangle. Schrijf je alvast in.

De cursus bestaat uit 6 of 7 lessen (op dinsdagavond).  Je leert in een korte tijd de fijne kneepjes van Zentangle, met veel tips rond schaduwen en techniek. Je maakt kennis met deze prachtige manier om ontspanning & creativiteit te combineren. Je hoeft de deur er niet voor uit, toch is er ook veel contact met de andere cursisten door een gezamenlijke WhatsApp groep ( voor mensen die de hele cursus afnemen).

De prijs van de gehele workshop is inclusief het papier bij de lessen. Extra papier voor thuis is bij te bestellen indien gewenst. Inhoud van de pakketten. Prijs exclusief verzendkosten:

Extra papier: extra papier voor thuis.  
Basis Pennen ( aan te raden): Zwarte zentangle PN pen, zentangle potlood, doezelaar in zakje
Luxe set Pennen : 1 zwarte pen +2 Gekleurde Sakura pennen + Zentangle potlood, 2 doezelaars, gouden gelpen, witte gelpen, wit Zentangle potlood in bewaarzakje. ( * als je voor deze optie kiest zit het basis Pennen pakket er bij in)

In december ga ik betaalverzoekjes sturen. De materialen worden in januari gestuurd en ongeveer een week voor de aanvang ontvang je de links naar de workshop.

De lessen worden opgenomen uit service en gedeeld na de les.
Je kunt dan nog minimaal 3 weken na de les deze terugkijken. Of als je een keer niet kunt- de les via de video volgen.

Basisles
strakke tangles
voorbeeld werken op een vlek
Striping
bloemige tangles- voorbeeld

Bij inschrijving ga je akkoord met de annuleringsvoorwaarden.

Step 1 of 2
De online cursus is begonnen. Je kunt nog wel losse een aantal lessen volgen. Of alvast je vrijblijvend aanmelden voor de mailinglijst van de cursus van oktober 2024-
Deze lessen staan los van de Cursus en kun je er bij boeken als je dat leuk vindt. Minimaal 3 maximaal 16 deelnemers
Tiles voor de lessen zijn inbegrepen bij de prijs. Het ♥ Basis Pen-pakket is aan te raden- maar niet verplicht. Zentangle kan ook met een zelfgekozen pen, doezelaar en potloodje. Verzendkosten kostprijs /maximaal 6,95 per bestelling/ per afleveradres.
0,00 €
ex verzendkosten