Agenda-workshop, Aalsmeer

Geef je hier op voor Zentangle workshops.

Meld je aan bij  de workshops uit de agenda. Elke workshop heeft een verschillend thema. Ik varieer met verschillende tangles en elke les geeft weer nieuwe ideeën en mogelijkheden. Je mag gebruik maken van al mijn materiaal. Het zijn altijd inspirerende gezellige avonden en ochtenden met veel ruimte voor vragen en tips. Ben je nieuw; dan raad ik aan om eerst een basisworkshop te volgen. De workshops in de agenda zijn op elk niveau bij te wonen! 

Locatie: Aalsmeer ( bij opgave stuur ik de adresdetails)
Betalen: Graag voorafgaand aan de workshop. ( ik stuur een betaalverzoek per E-mail of via WhatsApp)
Min/max aantal personen: minimaal 2, maximaal 5

Ik volg de richtlijnen van het RIVM. Deelname aan de workshop op eigen risico.
Bij opgave aan een workshop ga je akkoord met een betalingsverplichting. 

Staat je datum er niet bij, of ga je liever tangelen bij jou thuis, met een groep vriendinnen / vrienden,  op school, een bedrijfsuitje, of online …? kijk voor andere mogelijkheden op de website bij Workshop mogelijkheden . Ook doe ik privé workshops, voor jezelf of je ouders.. er is veel mogelijk. 

Wil je liever een hele cursus van 6-7 weken- dat kan ook. Deze geef ik ON-LINE Klik hier: Online workshop vanaf september 2022

Minimaal 2 personen. Maximaal 5 personen. Alle lessen zijn op elk niveau mee te doen. Toch is een basiscursus verstandig.
Minimaal 2 personen. Maximaal 5 personen. Alle lessen zijn op elk niveau mee te doen. Toch is een basiscursus verstandig.
Zentangle basis workshop voor de beginner- laagdrempelige lessen. 4-5 patronen, elke keer weer verrassend leuk. •Voor jong en oud. •Veel ruimte voor feedback! •Gebruik van verschillende vormen papier. • Minimaal 2 personen, maximaal 5
Verzendkosten max 5,95. ♦ BASIS SET MATERIAAL: 1 zwarte Micron pen, Zentangle potlood, doezelaar, 3 witte tiles in een katoenen bewaarzakje. ***Meer sets? Geef het aan in het opmerkingen veld.
Hier kun je aangeven of je met meer personen komt ,of bent tijdens een zoom les.
*Opdrachtgever moet ouder dan 18 zijn. opdrachtgever betaald de order.
Bij voorkeur mobiele nummer. Nodig voor het toesturen van een betaalverzoek/of voor contact
Bijvoorbeeld: willen alle personen materiaal, wil je meer materiaal? Heb je een verzoek? Volg je een dieet?